Megjelent a Perkő 35 éves történetét áttekintő-bemutató könyv, melynek címe "Perkő alján, Kászon partján". Forgatható, mutogatható, vásárolható! 


A Perkő Néptáncegyüttes 35 éves évfordulójának megünneplésére készül. Ez alkalomból egy kisebb kiállításra, egy könyvbemutatóra is sor kerül a kihagyhatatlan néptáncos előadás mellett. Minden valamikor táncost, kézdiszentléleki és környékbeli lakost szívesen látunk, de bárkit, aki irántunk vagy a néptánc iránt érdeklődik!


Az idei Szent István napi Perkői búcsú alkalmával is megrendezésre került a Perkői Néptáncfesztivál. Kézdiszentlélekről 60 táncos lépett színpadra a verőfényes augusztusi délutánon, de vendégeink is voltak.   


Idén húsz éves születésnapján ünnepli az Alsónyék-Kézdiszentlélek tánccsoportok közti barátság. Ez alkalomból kaptunk meghívást a 2011-es alsónyéki falunapokra. 


Második alkalommal került sor a Háromszéki Huszártoborzó elnevezésű rendezvényre, melyet ismételten a mi közreműködésünkkel képzeltek el a szervezők. Ez alkalomból Olt menti falvakba látogattunk el.